Verdien av nettverk

Det er befriende å se folk igjen. Telefonen ringer oftere, og det er de gode, tillitsfulle relasjonene som søker sammen. Nettverk og samarbeid. Aktivitet som skaper aktivitet. 

Etter er en trang vår, hvor planlagt oppdrag ble kansellert eller utsatt, er det fint å merke at samarbeidspartnere og relasjoner anstrenger seg litt ekstra for å skape aktivitet. Epicenter er opptatt av å holde sine brukere i aktivitet, hvis de kan. Pensjonistforbundet sørger for at det er penger på konto dagen etter at faktura er mottatt. En hyggelig gest. Selv betaler vi for kontorplasser vi ikke har brukt på månedsvis, men har droppet månedskortet hos Ruter for en periode. 

Fleksibilitet og tilpasninger er viktig. Løsninger som ikke holder mål blir byttet ut til fordel for verktøy som tar unna økt pågang, gir bedre bruker- og kundeopplevelser. Færre hender håndtere mer, med de rette verktøyene.

Vi kan finne løsninger for å jobbe raskere og smartere, men vi bytter ikke ut flinke folk og samarbeidspartnere som leverer kvalitet og forutsigbarhet. Tålmodigheten med leverandører som ikke leverer på forventning er derimot liten. De som ikke responderer, følger opp, eller leverer den kundeopplevelsen vi forventer, er kanskje ikke de som fortjener å være med videre?

Neste
Neste

Stol på egne krefter!